Tuotteet

Ontec RTA - Real Time Access

Ontec RTA on helppo kulunhallinnan ratkaisu, joka voidaan integroida Ontec-järjestelmään. Ontec RTA käyttää nykyaikaisia ethernet-lukijoita (esim. RFID). Vanhanaikaisia kulunvalvonnan kaapelointeja ei siis tarvita, kun laitteisto liittyy suoraan TCP/IP-verkkoon, joka löytyy valmiina toimisto- ja teollisuusympäristöistä.

Kulunvalvontajärjestelmän hallintasovellus sisältää mm. yritysten ja henkilöiden hallinnnan ja seurannan. Kulunhallintaohjelma seuraa automaattisesti esimerkiksi vaadittujen koulutusten voimassaoloa. Hätätilanteissa henkilöiden sijainti voidaan nähdä järjestelmästä.

Ontec RTA voi sisältää myös asiakkaalle räätälöidyn työlupaosion. Henkilöille voidaan myöntää väliaikaisia kulkuoikeuksia työluvan kautta. Lisäksi riskiarviot yms. voidaan säilyttää järjestelmässä sähköisesti ja työlupa voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Jos yrityksen alueella työskentelee paljon urakoitsijoita, heidän työlupien luonti helpottuu ja nopeutuu merkittävästi. Työluvat voidaan myös arkistoida sähköisesti.

Ontec Oy

  • Sutelantie 277
  • 48400 Kotka - Finland
  • Tel. +358 5 229 6300
  • info (a) ontec.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä kävijämäärätilastointiin. Voit halutessasi estää estää evästeet selaimesi asetuksista