OntecRTA- kokonaisvaltaista kulunhallintaa

Kulunvalvonnan tärkeys korostuu ja se asettaa kasvavia vaatimuksia käytettävissä oleville järjestelmille. Ohjelmistoilta ja ohjausjärjestelmiltä vaaditaan joustavuutta niin kyvyssä käsitellä suurempia tietomääriä kuin myös laajempia mahdollisuuksia tietojen luokittelussa ja hakuvalinnoissa. OntecRTA – Real Time Access – on helposti integroitavissa olemassa oleviin järjestelmiin ja sen kattavat ominaisuudet ja skaalautuvuus erilaisiin tarpeisiin on huippu luokkaa.

Uusia ominaisuuksia

OntecRTA ohjelmisto, samoin kuin kaikki muutkin Ontec tuotteet, ovat jatkuvan kehityksen alla. Ohjelmistojen toiminnallisuuksia kehitetään ja skaalataan tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Tuotteiden perustana on laadukas osaaminen – Ontec on ISO 9001 sertifioitu jo vuodesta 2012.

Toimii myös mobiilissa!

OntecRTA;n työpöytäsovelluksen rinnalle on kehitetty tänä vuonna, jo käytössä oleva, mobiiliversio. Mobiiliversio mahdollistaa etäyhteydet entistä laajempaan ja monipuolisempaan käyttöön. Mobiili toimii niin matkapuhelimella kuin tabletillakin, mutta työpöytäversio on edelleen pääkäyttäjien jokapäiväinen työkalu. Mobiiliversioiden kehitystä jatketaan myös muihin Ontec ohjelmistoihin.

Käyttäjätietojen yhteenveto

Uutena ominaisuutena RTA ohjelmaan on lisätty yhteenveto henkilöiden kokonaisajasta alueella. Tällä tavoin näet mm. alueittain eri käyttäjäryhmien yhteenlasketun ajan. Laajempien tietojen hakuvalintojen kautta pystyt ennakoimaan ja hallitsemaan resursseja paremmin.

Ominaisuuksia

* Mobiiliversio

* Käyttäjätietojen yhteenveto

*Työlupa

* RFID-lukijat

* Henkilötiedot kaikista käyttäjäryhmistä

* Käyttäjähallinta

* RTA info

* Kulunhallinta pilvessä

* Käyttöliittymä selaimessa

* Kulkuoikeudet ryhmittäin

* Vierailijakortti – järjestelmä

* Tapahtumahistoria ja -haku

* Lisäominaisuuksina mm. työajan seuranta, ilmoitustaulu ja yksityisviestit, läheltä-piti tilanteiden raportointi

Työntekijät ja urakoitsijat

  • Henkilötiedot (mm. veronumero)
  • Koulutukset ja niiden voimassaolon automaattinen seuranta
  • Peruskulkuoikeudet, esimerkiksi pääsy alueelle vain jos työlupa on olemassa

RTA info

  • Kuka on alueella ja missä he viimeksi kirjautuivat?
  • Aika viimeisestä leimauksesta ja ilmoitus mahdollisesti henkilöä koskevasta hälytyksestä
  • Työluvan tila

RFID -lukijat

RFID -lukija
  • Ethernet-, USB- ja 4G/5G -tiedonsiirtotekniikoilla
  • Lukijavaihtoehtoja kaikille yleisesti käytössä oleville tageille (NFC, UHF, Mifare/DESwire, esim ”Valttikortti”)

Miksi Ontec

Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja keräämme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta tuotteistamme. Seuraamme aktiivisesti toimialan kehitystä ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteittemme helppokäyttöisyyteen ja toimintavarmuuteen. Olemme alamme johtavia asiantuntijoita ja olemme panostaneet erityisesti MID-osaamiseen jo vuodesta 2004 lähtien.

Kokonaistoimitukset

MID ja ATEX kokonaistoimittaja, ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmämoduulit ovat syntyneet johdonmukaisen tuotekehityksen tuloksena.

Vahvuudet

Osaaminen, ketteryys ja vasteaika sekä kokonaisuuksien hallinta, tunnemme asiakkaan tuotantoprosessin, kykenemme tarjoamaan asiakkaille kokonaisratkaisuja.

CyberSecurity

OntecCyberSecurity huomioi kaikki yritysturvallisuuden osa-alueet. Rakenna yrityksesi turvallisuutta sisältä ulospäin monitasoisesti ja toisiaan tukevien ratkaisujen avulla.