Tuotteet

Onatex Heat -saattolämmitys

OnatexHeat on ATEX-hyväksytty saattolämmityksen ohjausjärjestelmä, jonka tarkoituksena on tuotteiden hallittu lämpötilansäätö teollisuuden putkilinjoissa. Järjestelmä soveltuu sekä normaalien että räjähdysvaarallisten tilojen saattolämmitysohjauksiin. ATEX-hyväksynnän omaavan OnatexHeatin tärkeimpinä kohderyhminä ovat öljy-, kaasu- ja kemikaaliteollisuuden laitokset ja varastot.

OnatexHeatin säädettävällä lämmityksenohjauksella tuotteiden lämpötilat pystytään pitämään haluttuina. Saattolämmityksellä on merkittävä rooli niin prosessinhallinnassa kuin käyttöturvallisuudessa.

Saattolämmitysjärjestelmän koko voi vaihdella muutamasta säätöpiiristä aina tuhansiin säätöpiireihin. Järjestelmä koostuu neljästä osa-alueesta, jotka voivat kaikki sijaita joko samassa paikassa tai olla hajautettuna tarpeiden mukaan. Osa-alueita ovat käyttöliittymät, turvaohjausjärjestelmä, lämpötilamittaukset ja saattolämmityskaapeleiden sähkölähdöt.

OnatexHeat saattolämmityksen ohjausjärjestelmällä on räjähdysvaarallisten alueiden ATEX-hyväksyntä. Direktiivi 2014/34/EU.

Ontec Oy

  • Sutelantie 277
  • 48400 Kotka - Finland
  • Tel. +358 5 229 6300
  • info (a) ontec.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä kävijämäärätilastointiin. Voit halutessasi estää estää evästeet selaimesi asetuksista